Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BANDIRMA KAPALI ÇARŞI CIVIL CIVIL”

 BANDIRMA KAPALI ÇARŞI CIVIL CIVIL”

Bandırma ve Erdek Ticaret Odası`nın Kadın Girişimciler Kurulları, bölgede sayıları gün geçtikçe çoğalan kadın girişimcilere yönelik ortaklaşa hareket ederek...

Bandırma ve Erdek Ticaret Odası`nın Kadın Girişimciler Kurulları, bölgede sayıları gün geçtikçe çoğalan kadın girişimcilere yönelik ortaklaşa hareket ederek, “Yeni Yıl Öncesi Bandırma Kapalı Çarşı Cıvıl Cıvıl” sloganıyla ve “Alış Veriş ve Tanıtım Günleri” adı altında yılsonu fuarı organize etti.
Eski belediye hizmet binasının pasajında organize edilen fuara, bölgedeki çok sayıda kadın girişimci katılarak stant açtı. 3 gün sürecek olan fuarın açılış kokteyline Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Canset Balcı, ticaret odalarının üyeleri ve çok sayıda girişimci katıldı.
Açılış töreninde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kadın girişimcileri emeklerinden dolayı kutlarken, desteklerinden dolayı Balıkesir Ticaret Odası ile Bandırma ve Erdek Ticaret Odalarına teşekkür etti.
El emeği ürünlerini, fuardaki stantlarında sergileyen ve satışa sunan kadın girişimciler, kendilerine yeni yıl sürprizi yapıldığını söyleyerek ticaret odalarının yetkililerine teşekkür etti. İlk gün satışlarından ve stantlara olan ilgiden memnun olduklarını ifade eden kadın girişimciler, "Bizler için hazırlanan yılsonu fuarı yeni yıl sürprizi oldu. Maddi sıkıntı içinde olduğumuz şu günlerde böylesine güzel bir fuar organizasyonu ilaç gibi geldi. Emeği olan tüm yetkililere şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.
Haber : Sayim Alkazak



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli